четвъртък, 8 януари 2015 г.

Nestle Пълнозърнести закуски вече и без глутен

Преди празниците изненадващо получих e-mail от екипът на Нестле Зърнени закуски, в частност любезната сътрудничка  Елина Големанова (APRA Porter Novelli Group)с информация относно обновените им безглутенови продукти и предложение, да ми ги изпратят, за да ги опитам. Прочетох с интерес за тяхната хранителната стойност. Имаше и приложени рецепти, а преди два дни получих и пратката, за което искам да им благодаря и тук!


Цел на компанията е непрестанно да подобрява хранителната стойност на продуктите си, като предоставя и чудесен вкус  в допълнение към балансираното хранене.
Без глутен са  царевичните флейксове с мед и фъстъци - NESTLÉ® GOLD FLAKES и класическият флейкс с витамини и минерали - NESTLÉ® CORN FLAKES. Новите безглутенови продукти са обогатени с витамини от група В и фолиева киселина. Една порция от 30съдържа мин 20% на витамини от група В и 27% фолиева киселина.
Ето и самите зърнени закуски, тук само ще ги покажа, а тези дни ще приготвя и някоя от предложените рецепти, а може и аз да добавя някоя от себе си, за мен ще е предизвикателство!






NESTLÉ® GOLD FLAKES
Царевичен флейкс с мед и фъстъци, съдържа осем витамина и минерали, сред които Калций и Желязо.
и
NESTLÉ® CORN FLAKES
Закусвайте вкусно и полезно с царевичен флейкс. NESTLÉ® CORN FLAKES съдържат витамини и минерали, за добър старт на деня.












Освен полезни и здравословни са и много вкусни, особено ми хареса флейкс с мед и фъстъци!

Благодраря!

Със сигурност ще си хапвам с удоволствие, както на закуска, така и по всяко време:)


4 коментара:

  1. Весе, голяма реклама си им направила.
    Ама е тъкмо навреме - че взехме да издирване точно такива безглутенови продукти, брашна и др.п., че биля и рецепти.
    (По принуда, разбира се)
    Така че, ако имаш повече информация, не се стискай ...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Бате:), хубави са продуктите, и ценни, наистина за хората, за които е препоръчително, че и задължително да се хранят безглутеново, пък и за останалите е един добър старт за деня с пълноценна и балансирана закуска.
      В следващата публикация ще гледам да дам повече информация, но да видим кога, че нещо времето не ми стига през първата работна седмица...

      Изтриване
  2. Весе, я какво хубаво подаръче. Това е една от любимите закуски на мъжо :))))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, зарадвам му се, това ми е първото блогърско подаръче. И аз обичам обичам тази закуска, иначе друго не закусвам.

      Изтриване