събота, 17 януари 2015 г.
Пилешка супа с праз и яйца на очи
Пилешка супа с праз и яйца на очи
Продукти:
5 ч.ч. пилешки бульон,
1 ч.ч. нарязан на тънки колелца праз лук
1 ч.л. нишесте
6 яйца, изпържени на очи
сол
черен пипер
Приготвяне:
Сваряваме на слаб огън пиле или част от него. Посоляваме със сол и черен пипер. Разтваряме лъжичката нишесте в малко студена вода и я прибавяме към бульона. Прибавяме и праза и доваряваме. Сервираме в дълбоки чинии, като слагаме отгоре по едно яйце на очи.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Весе, такива семпъл супички много обичам. С парче топъл пухкав хляб голяма вкусотия!
ОтговорИзтриванеСипи ми една купичка Веси.....Моля те!
ОтговорИзтриванеМного обичам супичките!
Такава супичка не съм готвила, Веси, трябва непременно да пробвам. Много вкусно ми изглежда! Поздрави!
ОтговорИзтриванеДано се хареса, Валя!
Изтриване