неделя, 12 април 2015 г.
Агнешко с тъмна бира
Агнешко с тъмна бира
Продукти:
1 агнешко бутче
сол
черен пипер
червен пипер
1 с.л. сух джоджен /може пресен, замразен/
1 връзка пресен магданоз
1 с.л. сух девисил /може пресен, замразен/
1 връзка пресен лук
2ч.ч. тъмна бира
Приготвяне:
Бутчето се обезкостява и нарязва на порции. Костите се отделят за супа. Парчетата месо се обтриват със солта, пиперите и подправките. Оставя се 1/2 -1 час да поеме ароматите. Месото се поставя в дълбока тава с капак, налива се бирата, нарязания пресен лук, покрива се с лист фолио и се захлупва с капака. Пече се първо на 250 градуса до завиране, после на 150 около 2 часа.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Честит Великден, Веси! Здраве, щастие, мир, любов и благоденствие да царят в домът ви!
ОтговорИзтриванеКатенце, Честито възкресение и за теб! Бъдете благословени!
ОтговорИзтриванеВесе, честит Великден! Много здраве и много обич ти желая! :)
ОтговорИзтриванеМерси, Гери, и за вас да е така!
ОтговорИзтриване