Предлагам нещо простичко и вкусно.
Хапнете си на закуска, а може и за лека вечеря с една салата или айрян.
Снимката ми е много стара, правила съм ги отдавна, когато ги показа Юлка - Марабу в "Гответе с мен".
Показвам ги на вас, но трябва и аз да приготвя пак.
Хапнете си на закуска, а може и за лека вечеря с една салата или айрян.
Снимката ми е много стара, правила съм ги отдавна, когато ги показа Юлка - Марабу в "Гответе с мен".
Показвам ги на вас, но трябва и аз да приготвя пак.
Юлка, ако четеш, липсваш ми:), хайде чакам да ни събереш пак заедно:)
Продукти:
6-8 филии хляб
1 средна глава кромид лук
1 яйце
200 г настърган кашкавал тип Моцарела (може всякакъв)
1 ч л суха подправка по вкус (чубрица, ароматни градински подправки, суха гъбена супа)
сол
смлян черен пипер
Приготвяне:
Лукът се нарязва на дребно. Всички продукти се смесват и пълнежа се разпределя по филиите с дебелина около 1 см.
Тефлонов тиган се нагрява и филиите се запържват на среден огън 2-3 минути от всяка страна - първо се поставят с пълнежа надолу, а ненамазаната страна се намаслява леко с олио/ зехтин. Сервират се горещи.
Много интересни сандвичи Веси.Не съм правила подобни, но са лесни и много вкусни.
ОтговорИзтриванеПоздрави и усмивки !
Наистина са вкусни, опитай!
ИзтриванеСупер! И бързо се правят :)
ОтговорИзтриванеДобра опция я, вместо да се загрява фурна за запичане, както често аз правя :)
Мда, а също и за такива, които си нямат фурна примерно:)
Изтриване