събота, 29 август 2015 г.
Пиле с естрагон
Пиле с естрагон
Продукти:
800 гр пилешко филе
40 – 50 мл сметана
30 мл зехтин
Естрагон (тарос) сушен на вкус
Сол на вкус
Приготвяне:
Пилешкото се нарязва на жулиени. Запържва се на умерен огън в зехтина. Към него се добавят естрагонът и сметаната и ястието се оставя на котлона, докато сосът се сгъсти. Бързо, лесно и много вкусно!
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Много апетитно предложение, Веси! Не съм използвала до сега естрагон, трябва да опитам! Хубава неделя!
ОтговорИзтриванеТеди, интереснен е аромата, допада ми.
ИзтриванеУспешна седмица!
Този естрагон от кога се каня да го проуча като какво чудо е и все забравям, като се окажа пред подправките:) Ще си запиша :)) Хубав ден!
ОтговорИзтриванеПриятен е, не е натрапчив, но не навсякъде го има сред подправките.
ИзтриванеТъкмо имаме обезкостени пържолки от пилешки бут, Весе. Добра идея ни даде! Поздрави!
ОтговорИзтриванеЩе се радвам да харесате, вкусно и ароматно е ястието. Хубава седмица!
Изтриване