Продукти:
1 малка консерва грах 400 гр./ползвам "Сторко/
8 средни домата
2-3 яйца
1/2 връзка магданоз
1/2 връзка копър
100мл. олио
сол на вкус
Приготвяне:
Отрязва се капаче на доматите и се издълбават с лъжичка. Пълнят се с посолената грах и се слага по малко мазнинка. Подреждат се в тавичка, намазана с олио и се налива 1 кафена чашка вода.Запичат се 20-30 минути. Яйцата се разбиват с магданоза и копъра и от тази смес се налива върху граха в доматите. Отново се запича във фурната до стягане на яйцето.
Еее,чудесно решаване на проблема с глада!Идеален начин за бързо засищане.....Прегръдки,Веси:)
ОтговорИзтриванеНали:))
ОтговорИзтриванеВеси,
ОтговорИзтриванеправя пълнени домати с най - различна плънка.Ще изпробвам и твоя вариант.
Поздрави !
Чудесно и леко ястие се е получило! Поздрави!
ОтговорИзтриванеЧудесно леко ястие, Весе. Ще дочакам май месяц за баш вече летните доматки и ще си спретна твоята гозба :)))
ОтговорИзтриванеВеси, Веси, влезнах сутринта тук и ми спряха тока:))) та сега доволно ще разгледам:)Чудесни доматчета, цял ден са ми пред очите:))) Поздрави!
ОтговорИзтриванеМомичета, радвате ме много!
ОтговорИзтриване