ПЪЛНЕНА КРАСТАВИЦА
Продукти:
1 - 2 краставици
1/2 вр. магданоз
1/2 вр.копър
1/2 - 1 ч.ч. настъргано овче сирене
1с.л. кетчуп
сол
черен пипер
1с.л.зехтин
маслини
Приготвяне:
Краставицата се нарязва на къси пънчета и се изважда семенната част. Магданоза и копъра се наситняват и се объркват с кетчупа, черния пипер, ако е необходимо сол, зехтина и сиренето. Напълват се пънчетата. Украсява се с маслините Оставя се за 1/2 час в хладилника.
*Рецептата е от сп. "Кулинарен журнал", много стар брой.
Страхотни хапки, много обичам такива глезотийки:)! Поздрави и прекрасни почивни дни, мила!
ОтговорИзтриванеВесе, чудесно мезенце. Много много апетитни. Страхотна вкусотийка!
ОтговорИзтриванеМного обичам всякакви такива свежи идеи за салатки. :)
ОтговорИзтриванеХубави почивни дни, Веси!
Мерси, момичета, нищо особено, това е от началото на кулинарните ми споделяния :))
ОтговорИзтриванеЧудесна идея за салатка, Веси.Много подходяща за парти.
ОтговорИзтриванеПоздрави !
:)
Изтриване