От тука до Калисто и обратно

Етикети

  • Авторска поезия
  • Дневник
  • Хей ръчички хей ги две

вторник, 8 септември 2020 г.

Пълнена питка Мария за Малка Богородица

Питката е на майсторката Мария.

Много лесна и много вкусна питка. 
Размесваме продуктите за 5 минути, след това втасва 90 минути и се пече. 
Приготвя се без месене, по скоро разбъркване. 
Аз месих в робот и пекох в добрата свръхстара очукана електрическа тенджера.



За тестото:

300г брашно
2 яйца
200г прясно мляко със стайна температура
80 г олио
4-5 г суха мая или 15г прясна
1 ч.л. сол
1 ч.л. захар



За плънката:
100г прошуто кото (варена шунка) - аз ползвах суров бекон за готвене от Лидл
150г бяла скаморца - тук замених с пушена скаморца, просто такава имах.












В купата на робота слагате двете яйца, млякото и олиото, разбивате с бъркалка. Добавяте брашното, маята, солта и захарта, разбъркайте. Не бъркайте много, само докато се получи хомогенно кексово тесто без бучки.
Намазвате дълбока тава, около 24 см в диаметър с мазнина.

Аз сложих фолио за печене, което намазах с мазнина.

Изсипвате половината тесто на дъното, заравнявате. Нареждате резените бекон, а върху тях резените скаморца. Отгоре заливате внимателно и разпределяте останалото тесто.

Поставяте в студена фурна да втаса за 90 минути.
Включвате фурната на 180С. Печете за 40 мин. до златисто. Охлаждате на решетка и сервирате топла.

Публикувано от vesela в 21:16 4 коментара:
Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в XСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest
Етикети: Тестени

събота, 29 август 2020 г.

Дълга пола с рози

Дълга пъстра лятна пола, от лек и ефирен памучен плат, много приятен на допир. Тази  уших за себе си, ако има поръчки - изпълнявам:))




 

Публикувано от vesela в 22:59 4 коментара:
Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в XСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest
Етикети: Хей ръчички хей ги две

вторник, 25 август 2020 г.

Чийзкейк с малини и шоколад в чаша

По рецепта от сайта на Лидл - уникално вкусен!



Необходими продукти:
400 г крем сирене Pilos
250 г маскарпоне
100 г пудра захар

50 мл гъст сироп от малини

200 г маслени бисквити
ванилия
50 г краве масло

200 г шоколад 52%
200 г сметана за готвене

малини


Начин на приготвяне
Натрошаваме бисквитите и ги смесваме с разтопеното масло. Добавяме ванилията, разбъркваме и поставяме сместа на дъното на 8  чаши. 
Крем сиренето, маскарпонето и пудрата захар разбиваме с миксер или тел до хомогенна смес. Добавяме малиновия сироп и разбъркваме.
Пълним всяка чаша и изравняваме отгоре. Поставяме по няколко малини.
Натрошаваме шоколада на парченца, заливаме го в купа с врящата сметана и бъркаме до разтопяване.
Докато сместа е топла, но не гореща, заливаме всяко бурканче, така че да се образува шоколадова капачка над чийзкейка.
Оставяме в хладилник  да стегне и украсяваме с пресни малини и бисквитени трохи. 






Публикувано от vesela в 22:17 7 коментара:
Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в XСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest
Етикети: Десерти

понеделник, 24 август 2020 г.

Хляб със смокини и пипер


Нямаше как да не приготвя магичния хляб от книгата "Ябълково вълшебство. 

"По това време на годината усещаше липсата на баба си Мери най-силно. Беше на двайсет и четири, когато я изгуби. Случи се преди двайсет години, но понякога Клеър усещаше аромата на хляба със смокини и пипер..."

Приготвих с пресни смокини, но мисля, че със сушени ще е по-добре, ще опитам и с тях.


Хляба не е за всеки вкус, но за такива кулинарни откачалки, като мен си беше предизвикателство да приготвя и опитам, интересен е, леко лютивичък, но балансиран със сладостта на плода, от пресните смокини стои леееко клисав, около тях.


Хляб със смокини и пипер


Необходими продукти:

1 ч.ч. пълнозърнесто брашно 
1 ч.ч. обикновено брашно
1/2 ч.ч. брашно от спелта
1 чаени лъжички смлян черен пипер
1 чаени лъжички морска сол
7 грама суха мая
2 супени лъжици зехтин
1 и 1/2 ч.ч. топла вода
1 и 1/2 ч.ч. нарязани смокини


Начин на приготвяне:

Разбъркайте брашното, черния пипер, солта и маята със зехтина и водата, за да се образува меко тесто. Омесете върху леко набрашнена повърхност за 10 минути, докато тестото стане гладко и еластично. Сложете го в намазнена купа и оставете на топло място за 1 час или докато удвои размера си.
Загрейте фурната до 180 градуса.
Омесете тестото отново, след като удвои размера си, като добавите смокините. Придайте овална форма и поставете в тавичка, покрита с леко набрашнен лист хартия за печене. Направете разрези по горната част на тестото и поръсете с малко брашно. Оставете да втаса непокрито за 10-15 минути в топла стая, докато леко набъбне.
Изпечете хляба  за 40-45 минути или до готовност, след което охладете, нарежете на филийки и сервирайте.


Само да кажа, че по отношение на този хляб имаше плескане по челото:)

След ден-два, макар да си беше още годен за ядене, нарязах останалия хляб на филии и приготвих сухари, вкусни се оказаха за хрупане! Май снимах, но не намирам снимките, ако намеря, ще добавя.

Публикувано от vesela в 22:29 4 коментара:
Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в XСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest
Етикети: Тестени

понеделник, 17 август 2020 г.

Салата с моркови и репички

Много свежа салатка




Необходими продукти - на око и по вкус

1-2 моркова 
връзка репички
няколко стръка копър
1 кофичка гъсто цедено мляко
сол
чесън по желание

Начен на приготвяне:
Моркова е репичките се настъргват на ситно ренде, копъра се нарязва ситно. Продуктите се объркват с киселото мляко, посоляват се и по желание се добавя и пресован чесън, и с него и без него е хубава салатката.
Публикувано от vesela в 22:40 2 коментара:
Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в XСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest
Етикети: Предястия разядки салати

събота, 15 август 2020 г.

Питка с кисело мляко-с едно втасване. Голяма Богородица


По рецепта на max-mama от форума на "Бг-мама", но аз видях от тук

1/2 кофичка кисело мляко
3 яйца-единият жълтък за намазване
5 суп.лъжици олио-мерителната на машинката
1 чаена лъжичка сол-от мерителните на хлебопекарната
1 чаена лъжичка захар-от мерителните на хлебопекарната
100 мл топла вода,в която разтваряме маята
1/2 кубче жива мая или 11 грама суха мая.
Брашно-докато се образува хубава топка при измесването-около 900 грама
Програма само месене-при мене 7 програма
Хубавото на това тесто е,че няма предварително втасване.Измесва машинката,оформя се после втасва и пече.Като намазваме с разбит жълтък и малко олио.

При навиването мазах с масло, смесено със самардала.











Публикувано от vesela в 21:15 2 коментара:
Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в XСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest
Етикети: Тестени

вторник, 11 август 2020 г.

Супа с елда и гъби



Супа с елда и гъби

Продукти:
250 гр печурки
1 глава лук
2 моркова
1/3 ч.ч. елда (гречка)
олио
чесън
куркума
индийско орехче, кимион, черен пипер
сол 
магданоз


Приготвяне:
Гъбите се нарязват на филийки. Лукът и чесънът се нарязват и задушават в олиото. Добавят се подправките, без магданоза и се разбърква. Следват гъбите. Похлупете с капака да се задушат. През това време настържете морковите и измийте елдата. Добавете и тях в тенджерката и сипете 1,5 литра вода. Посолете и покрийте с похлупака, като оставите да къкри двадесет минути. Сервирайте със ситно накълцан магданоз и по желание сок от лимон.




* Рецептата е от блога на една симпатична дама, с име Боряна, приготвяна и снимана преди години.




Публикувано от vesela в 23:27 2 коментара:
Изпращане по имейлПубликувайте в блога си!Споделяне в XСподеляне във FacebookСподеляне в Pinterest
Етикети: Супи
По-нови публикации По-стари публикации Начална страница
Преглед на мобилната версия
Абонамент за: Публикации (Atom)

Всичко за мен

Моята снимка
vesela
Това е блога на едно непораснало момиче, едва навършило цели 45... Защо "От тука до Калисто и обратно"? Калисто е спътник на Юпитер, в едноименната книга на Георгий Мартинов. Заглавието на блога е една закачка от мен към съпруга ми от преди 25 години. "От тука до Калисто и обратно" е за мен синоним на безкрайност - на безкрайната ми любов към мъжа ми и дъщеря ми, на свободния ми дух, търсещ нови усещания, приятелства, чувства, хоризонти, занимания, нови мечти... За себе си ще кажа, че съм изключително емоционална, макар да мога, ако се налага да скривам умело емоциите си. Въпреки това и разума ми не отстъпва при взимането на решения, в общи линии постигам баланс между чувства и разум. Намирам търпението си, както за най-силната си черта, така и за най-слабата си такава. Това ще бъде блог в който ще се оглеждам, като в огледало – както в ежедневните хобита и занимания, така и във важните моменти и в емоциите, които ще ме вълнуват! Няма да гоня брой публикации, посетители, няма да се съревновавам с никого. Искам и ще се опитвам да бъда себе си, макар че ще се радвам всеки един от вас, надникнал тук да намери и остави и частица от самия него...
Преглед на целия ми профил

Translate

Архив на блога

  • ▼  2025 (10)
    • ▼  август (1)
      • Картофена яхния със свинско месо
    • ►  юли (1)
    • ►  май (3)
    • ►  март (1)
    • ►  февруари (3)
    • ►  януари (1)
  • ►  2024 (16)
    • ►  декември (1)
    • ►  ноември (4)
    • ►  октомври (1)
    • ►  юли (1)
    • ►  май (1)
    • ►  март (3)
    • ►  февруари (2)
    • ►  януари (3)
  • ►  2023 (47)
    • ►  декември (2)
    • ►  ноември (2)
    • ►  октомври (1)
    • ►  септември (1)
    • ►  август (8)
    • ►  юли (1)
    • ►  юни (2)
    • ►  май (7)
    • ►  април (4)
    • ►  март (9)
    • ►  февруари (4)
    • ►  януари (6)
  • ►  2022 (75)
    • ►  декември (6)
    • ►  ноември (4)
    • ►  октомври (2)
    • ►  септември (11)
    • ►  август (2)
    • ►  юли (3)
    • ►  юни (6)
    • ►  май (7)
    • ►  април (6)
    • ►  март (3)
    • ►  февруари (8)
    • ►  януари (17)
  • ►  2021 (88)
    • ►  декември (11)
    • ►  ноември (8)
    • ►  октомври (6)
    • ►  септември (4)
    • ►  август (4)
    • ►  юли (6)
    • ►  юни (7)
    • ►  май (8)
    • ►  април (6)
    • ►  март (5)
    • ►  февруари (7)
    • ►  януари (16)
  • ►  2020 (100)
    • ►  декември (13)
    • ►  ноември (16)
    • ►  октомври (10)
    • ►  септември (6)
    • ►  август (8)
    • ►  юли (4)
    • ►  юни (5)
    • ►  май (10)
    • ►  април (5)
    • ►  март (1)
    • ►  февруари (10)
    • ►  януари (12)
  • ►  2019 (110)
    • ►  декември (15)
    • ►  ноември (6)
    • ►  октомври (7)
    • ►  септември (7)
    • ►  август (6)
    • ►  юли (4)
    • ►  юни (9)
    • ►  май (8)
    • ►  април (9)
    • ►  март (10)
    • ►  февруари (13)
    • ►  януари (16)
  • ►  2018 (126)
    • ►  декември (12)
    • ►  ноември (11)
    • ►  октомври (10)
    • ►  септември (6)
    • ►  август (8)
    • ►  юли (10)
    • ►  юни (6)
    • ►  май (10)
    • ►  април (14)
    • ►  март (12)
    • ►  февруари (12)
    • ►  януари (15)
  • ►  2017 (119)
    • ►  декември (10)
    • ►  ноември (7)
    • ►  октомври (7)
    • ►  септември (10)
    • ►  август (7)
    • ►  юли (5)
    • ►  юни (11)
    • ►  май (8)
    • ►  април (8)
    • ►  март (10)
    • ►  февруари (15)
    • ►  януари (21)
  • ►  2016 (141)
    • ►  декември (18)
    • ►  ноември (8)
    • ►  октомври (10)
    • ►  септември (12)
    • ►  август (12)
    • ►  юли (5)
    • ►  юни (14)
    • ►  май (13)
    • ►  април (18)
    • ►  март (12)
    • ►  февруари (11)
    • ►  януари (8)
  • ►  2015 (185)
    • ►  декември (13)
    • ►  ноември (14)
    • ►  октомври (16)
    • ►  септември (11)
    • ►  август (13)
    • ►  юли (8)
    • ►  юни (8)
    • ►  май (9)
    • ►  април (24)
    • ►  март (29)
    • ►  февруари (20)
    • ►  януари (20)
  • ►  2014 (139)
    • ►  декември (26)
    • ►  ноември (22)
    • ►  октомври (15)
    • ►  септември (16)
    • ►  август (15)
    • ►  юли (16)
    • ►  юни (17)
    • ►  май (12)

Поле за търсене

Категории

  • Авторска поезия (50)
  • Аламинути (33)
  • Баница (1)
  • Бонбони (11)
  • Бутертесто (3)
  • Бъдни вечер (15)
  • Веган (1)
  • Великден (13)
  • Десерти (176)
  • Дневник (307)
  • Друг (1)
  • Други (28)
  • Закуски (14)
  • Здравословни рецепти (4)
  • Зимнина (18)
  • Книги която трябва да прочетеш (11)
  • Козунаци (8)
  • Коледа (3)
  • На път (2)
  • Нова Година (2)
  • Питиета (8)
  • Предястия разядки салати (119)
  • Пътешествия (20)
  • Сладки бисквити (31)
  • Соленки (6)
  • Супи (100)
  • Тестени (114)
  • Торти (82)
  • Хей ръчички хей ги две (21)
  • Ястия без месо (67)
  • Ястия с агнешко месо (7)
  • Ястия с вътрешности (2)
  • Ястия с кайма (41)
  • Ястия с колбаси (3)
  • Ястия с патешко месо (3)
  • Ястия с пилешко месо (53)
  • Ястия с пуешко месо (5)
  • Ястия с риба (19)
  • Ястия с телешко месо (11)
  • Ястия с ярешко месо (2)
  • Ястия със заешко (1)
  • Ястия със свинско месо (17)

Последователи

Популярни публикации

  • Честит рожден ден, слънчице!
  • Спържа
  • Детето! Честит 1 юни на всички деца!
  • Съседна Румъния - Синая, Синайски манастир и Замъка Пелеш
  • Туршия с патладжани и чорбаджийски чушки
  • Питка с кисело мляко и бакпулвер
  • Салата с лилав карфиол
  • Сладкиш Трилече (Tres leches)
  • Салата от спанак с бекон и яйчен дресинг
  • Бухти с кефир

Моят списък с блогове

  • СВЕТЪТ НА СОНЧЕТО
    БАНИЦА В ГЮВЕЧЕ
  • My Cooking Book Blog
    Милфей (Mille-feuille) с глазирани бутер сладки
  • Elena Dimitrova
    Дребни сладки от пресни смокини, кокос, какао и орехи / Small sweets made from fresh figs, coconut, сосоа and walnuts /
  • My Book
    Лютеница в Инстант пот
  • Вкусно с Бети
    Тарт със сини сливи № 2
  • Culinary with me
    Бананови палачинки ♥ Banana pancakes
  • My cooking creations
    Пъстра салата с риба тон, кус-кус и зеленчуци – свежо вдъхновение от Средиземноморието * Insalata di tonno, cous cous e verdure
  • Кулинарна авантюра
    Банички с оризови кори
  • В кухнята на Маги
    Пай с боровинки / Crinkle pie/
  • Mish-Mash
    Сьомга с топла картофена салата и горчичен дресинг
  • Кулинарно
    Пълнозърнести шоколадови мъфини със смлени тиквички и сирене котидж
  • Вкусни моменти
    Фует с чесън
  • Lussi`s World of Artcraft
    Гриловани патладжани с ментов винегрет / Grilled Eggplant with Mint Vinaigrette
  • Кулинарна работилница
    ОФЕРТИ ЗА ДОМА И КУХНЯТА
  • ДЗВЕРСКИ ВКУСНО
    ШНИЦЕЛ - ЗЕЛЕ И КАЙМА
  • За каквото и да е
    Маринован зелен боб
  • Под Гъбката
    Релиш от краставици
  • Храна за мойте канибали
    Пиле ПикАта ала Миланезе
  • Galka's Kitchen
    Лимоново мочи със сметана и плодове
  • Щъркелово гнездо
    Парени чушки със зеле и моркови
  • Портокал, канела и щипка карамфил
    МАСЛЕНИ БИСКВИТКИ ПОТОПЕНИ В ШОКОЛАД - BISCOTTI DI FROLLA MONTATA
  • ЧЕРПАК С МЕРАК
    Хрупкави какаови бисквити с парченца шоколад!
  • Добър апетит с Peych!
    Маринован пържен патладжан
  • krokotak » English
    Back to school card
  • Блогът на Димитър Тодоранов
    „Церемониите с аяуаска са като сеанси с психотерапевт, но с ядрен реактор“
  • Angellove's Cooking
    Пастет от авокадо и извара / Avocado Cottage Cheese Spread
  • сРъчно сторено от Надето
    Сироп от бъз с варене
  • Рецепти прелитащи през океана
    Пълнени патладжани със зеленчуци
  • Цветно..... с Пепеляшка
    КАМБОДЖА - величави храмове, красиви лотуси и кхмерски усмивки, но с привкус на сълза
  • И да похапнем...
    И да похапнем ... Охлювчета с кашкавал и сирене
  • Изкушения от кухнята на Илиана Балканска
  • Kokona
    Печени тиквички на фурна
  • Вкусни хрумки с Дани
    ЛАЗАНЯ БОЛОНЕЗЕ
  • С нож и вилица в ръка
    Гъбен пастет
  • Harmony in the kitchen . . .
    Конфитюр от ягоди с цели парченца
  • Само за гладни - Only for hungry
    Кроасани
  • Cook With A Smile
    Шоколадов кекс с тиквички
  • На гости на едно македонско девойче ;)
    Киш с печени зеленчуци и сирене
  • Трохичка не остана
    Торта Орео
  • Izzycooks
    Паста ала Грича
  • Домашни вкусотии
    Спестявай умно, живей вкусно!
  • Kitchen and hobby
    Орехчета с домашен крем ванилия
  • My Worlds
    Пролетни усмивки
  • El mundo de la cocina - Светът на кухнята
    Щрудел с ябълки, моркови и тиква
  • На вкусен път с Татяна
    Щрудел, някои го предпочитат солен
  • Inspiration of Life
    Лесна рецепта за домашна създърма, пача и бистър телешки бульон
  • На гости в моята кухня
    Бял Гараш
  • Eva Toneva Food Styling and Photography
    Изкушенията на Ева
  • Животът може да e вкусен
    Морковен сладкиш
  • Вкуснотека
    Печени кореноплодни
  • LAMARTINIA
    Урок по депресия
  • Кулинарни фантазии
    Лека торта с крем маскарпоне и плодове
  • В кухнята с любов
    Кезекухен с шоколадова глазура
  • В кулинарния свят на tillia
    Баница със смачкани на топка кори
  • Споделено от кухнята на Elti
    Честита Коледа!
  • Рецептите на Ζωή
    Гръцки сладки-μελομακάρονα
  • Препоръчани публикации в категория Поезия
    [aprilov] Мисли
  • Ossigeno
    Кекс с рикота и сливи
  • Апетитно
    Кекс с ябълки и орехи
  • MOVIMIENTO N
    Парфюмът“ на Патрик Зюскинд и Психология на обонянието
  • skilful cook
    ДАМСКИ КАПРИЗ
  • Good to the last drop
    Крем супа от патладжан със заатар
  • От моята кухня
    "Бонбони" с круша
  • Готварската книга на Алби
    Пълнозърнест галет със спанак
  • Вкусното ми Хоби със Страст и Любов
    Рула с варен крем от лесно, домашно многолистно тесто
  • Love`s Green Kitchen
    Хрупкави фунийки от лаваш
  • Ухае на ...
    ИСПАНСКАТА ТОРТА ТРИ ШОКОЛАДА С КУАХАДА Tarta de Tres Chokolates
  • Кулинарни Пътешествия и още нещо...:)
    Пълнени печурки
  • sugarmouse
    ШОКОЛАДОВА МЕДЕНА ТОРТА (СПАРТАК) с ВИШНИ / CHOCOLATE HONEY CAKE (SPARTAK) with SOUR CHERRIES
  • vkusnouhanie
    ПАТЕШКО С ОРИЗ
  • Манджичките на Jolie
    Годишни награди за кулинарни блогове на Блоговодител - 2018 г.***18.05.2019 г.
  • The paranoid is never entirely mistaken.
    Свинско със зеле
  • МУЗИКА ЗА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ
    ШОКОЛАДОВО ОТМЪЩЕНИЕ CHOCOLATE NEMESIS CAKE
  • Римската кухня
    За варено телешко
  • Food for the soul
    Пиле с кисело мляко
  • На път
    Велинград, 8.12.2019
  • Блогът на Божана Петрова
    Лимонови палачинки без глутен
  • Class Room
    Запетая в просто изречение
  • coffee and chocolate
    Резядка с тиква и майонеза
  • Вълшебства в кухнята
    Нисковъглехидратна торта без брашно и захар
  • Вкуснотийки с ИНА
    Чийзкейк с тиква и шоколад
  • Нямам идея
    Страната на слоновете – първи допир
  • Cooking
    Торта Гараш
  • Кулинарно приключение
    Идея за лесна декорация на торта / Easy cake decorating idea
  • Eoc
    Задар
  • Опитайте ...
    Почитаме Божията Майка
  • Къкрещо гърненце
    Маслен сладкиш с кайсии и Крема сирене
  • Градината на слънцето
    На север, където се срещат близо и далече
  • Bubolinkata
    За бала на Габи
  • Когато готвенето стане страст
    Деветата година
  • Тайната на нашата вечеря
    Великденска тарта
  • Sentiments in the kitchen ...
    Ябълков пай с извара и бадеми
  • Delicious With Valya And Irina
    ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
  • Marmottes et Chocolat
    Елзаски щрихи IV и сладки бретцели / Esquisses d’Alsace – IV et bretzels sucrés
  • Ahoj от Чехия и natalyna
    Гъсенички (сладки с машинка за мелене на месо)
  • Fait Maison
    Топъл шоколадов десерт с Орео
  • Chocolate Kitchen
    Бисквитки (пирати, мини маус, фламинго и още)
  • A little bit of everything
    Домашен козметичен крем
  • Пекарната на мама Теди
    Христос Воскресе
  • Mariyana's bread and more...
    Козуначени Великденски кълбенца с квас, заквасена сметана и пълнеж от локум и шоколад
  • Nanita
    Мариновани със сос Уорчестър свински карета на грил тиган
  • EL's Home Cooking
    Как да си приготвим истински пилешки бульон у дома?
  • Слънце и слънчоглед
    На гости с торта ...
  • Вила Вилекула
    ти си това, което разказваш на/за себе си
  • Sunshine's kitchen
    Ню Йорк, Ню Йорк
  • Когато мъжът запретне ръкави
    Спаначена крем* супа
  • В моята кухня с мен Ваня Джорджевич
    Мъфини с Нутела
  • В кухнята на Ваня
    Мъфини с Нутела
  • ZorniZZa PiZZa
    Съни Т(р)и Рекс
  • Директно от Кухнята на Емо
    ХЛЯБ ЗАМЕСЕН С КВАС !
  • Между триъгълника и тигана - в офиса на Елидраг
    Чийз терин с ягоди и бял шоколад
  • Сладко и Солено
    Патладжан със сос Чимичури
  • Nadia's kitchen
    Аиш ел сарая- Aish el saraya
  • Кулинарен еликсир
    супер тънка пица с кори за баница
  • КУЛИНАРНИ ИЗКУШЕНИЯ ОТ БОБИ
    Olla Gm F
  • Casa Perfetta
    Бадемова панакота с черешов сос и мащерка!
  • Наслада с Катерина
    Хляб от лимец
  • Даровете на Гея
    Портокалопита сиропирана (кекс) с портокалов мус
  • My Sweet Cooking Journey
  • Мус от краски и мечти...
    За новото начало
  • Viki's blog
    Сладолед с кестени и бял ром, разкрасен с парченца шоколад
  • Горски мъх
    На токчето на Ботушчето
  • dadonibi
    Разходка по еко пътека Джибиджийско кладенче
  • От мъниста и фондан
    Крехки дантели / Delicate lace
  • Ginger Cookies
    Баница с локум
  • Една водна лилия разказва...
    Листопадно
  • Fusion and Classic Recipes
    3 D торти .
  • Една българска кухня One Bulgarian Kitchen
    ПИЛЕ ЗА БАБИНДЕН
  • SOFIA LIVE
  • Кекс с тиква | Cooks-and-Bakes
Показване на 5 Показване на всички
да. Тема „Панорамен прозорец“. Предоставено от Blogger.