неделя, 8 юни 2014 г.

Рожден ден!!! С Рафаело!

Днес съм се родила! Преди 46 години. Бъдете гости на трапезата и блога ми :) и се почерпете за мое здраве с тази чудесна тортичка, която преди време видях в блога на Ани и веднага си заплюх за днешния ден.
Пожелавам си само аз и близките ми да сме живи и здрави и да се обичаме винаги!!! Парченце ще ви отрежа по-късно....

Ето ви и по парченце :)







И тортичката за службата, дори неизвадена от формата, че нямаше как да отнеса :(


И нарязана в "полеви" условия :)




16 коментара:

  1. Мила, приятелко..
    Искам и тука да ти поднеса своите поздравления..
    Щастлива съм че се намерихме и имам някъде там едно другарче Весела.
    Пожелавам ти прекрасен празник, усмивки и слънчево настроение!
    Прегръщам те..

    ОтговорИзтриване
  2. Веси и аз като Аура се радвам на нашата среща :))))и ти пожелавам здраве и сбъдване на всичките ти мечти!Бъди все така позитивна и щура(така си те представям:))!
    Весел празник!

    ОтговорИзтриване
  3. Честит рожден ден, мила Веси!
    Пожелавам ти много щастие и сбъднати мечти :) от тук до Калисто и обратно :)
    Весел празник!

    ОтговорИзтриване
  4. Аля, прегръдка и тук :)
    Милена :))) Аз мисля, че съм по-скоро скучна, отколкото щура, но ...имам си едно дяволче, дето живее в мен, знам ли, може би ще се случи и на живо да се видим. Благодаря за пожеланията.
    Пеп, драго ми е - чудесно пожелание, правилно си ми схванала мисълА за Калисто-то:))

    ОтговорИзтриване
  5. Весинка,голяма прегръдка от мен и честито!Пожелавам ти много здраве,все така да гребеш с пълни шепи от извора на любовта и много успехи!Черпя се с охота,страшно нежна изглежда тортата!

    ОтговорИзтриване
  6. Роси, с удоволствие ще те прегърна и аз, благодаря!
    Тортичката е много вкусна, тази разрязахме у дома, а за в службата беше по-малка. За в къщи смятах друга да правя, но времето ме притисна, та по-лесно бе да са еднакви. Голямата глътна повече бисквити и съответно по не ми хареса, по-суха стана, но сега си хапнах тук в работата и е много вкусна, с повече крем, харесаха я всички!

    ОтговорИзтриване
  7. Честит рожден ден, Веси!
    С малко закъснение, но от сърце те прегръщам и ти желая тая голяма любов да е все по-гореща и безкрайно щастлива! Може да е банално, но и здраве ти желая, крепко за един благословен, дълъг живот, изпълнен с радости и сбъднати мечти!

    ОтговорИзтриване
  8. Веси, здравей! Радвам се, че намина при мен, за да открия и аз твоето позитивно местенце - тооолкова енергия да има тук. :)
    И с мъничко закъснение... Честит рожден ден! И аз ти желая ти и всичките ти обични хора да сте здрави, няма по-важно. :)
    А тортичката е прекрасна! И аз й се каня, ама да видим кога ще стигна до нея...
    Много усмивки ти изпращам! :)

    ОтговорИзтриване
  9. Ирме, приемам и на патерица поздрави, а твоите са толкова красиви - дай боже да се сбъднат!

    Гергана, добре дошла, аз си те наблюдавам отдавна, но сега покрай блога се пристрастих още повече и се осмелявам и повече коментари да оставям! Много хубави думи си ми написала и съм поласкана и дори малко засрамена от похвалите...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Еее, защо? Аз казах всичко с най-добро чувство... Моля те, така го приеми. :)
      Надявам се, че нямаш противш на "ти". ;)
      Всичко добро, Веси!

      Изтриване
    2. Ооо, не съм се и съмнявала в искреността, просто съм си срамежлива откъм похвали, но пък признавам - приятно е :) Разбира се че на "ти". Поздрави

      Изтриване
  10. Весе, честит рожден ден на патеричка, да си жива и здрава и благословена!! А аз съм двойно поласкана за честта да направиш и то две Рафаело! Перфектен избор! Нежна и красива, и да с повече крем е по-вкусна :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ани, добре дошла и благодаря - и за посещението, и за рецептата, и за пожеланията. Не знам дали ще постигна някога красотата на изпълнението и на снимките ти, но вкуса както казах ни допадна. Ще кача и снимка на другата торта, която се наложи да отнеса в службата с формата, та отстрани не украсих, но добре изглеждаше и така. Тя си беше с три розички, които признавам мъжО открадна/откъсна тайно/ от Борисовата градина...не обичам и не го правя обикновено:) но те така ме примамиха, пък и бяха мнооого, пък и нямаше откъде да търся, намах време...ужас...олекна ми...
      Слънчеви дни, Ани

      Изтриване
  11. Привет, мила Веси, идвам да се почерпя за рождения ти ден! :)
    Първо да ти го честитя, макар и с малко закъснение и да ти пожелая да си здрава и щастлива, обичана от близки и приятели!
    Усмихнат и успешен ден! :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Кремена! Радвам се, че ме намери тук и се надявам да продължаваме да общуваме виртуално, а защо не и реално някой ден. Хубав ден.

      Изтриване
    2. Този коментар бе премахнат от автора.

      Изтриване