петък, 13 март 2015 г.

Пълнена краставица

ПЪЛНЕНА КРАСТАВИЦА




Продукти:


1 - 2 краставици
1/2 вр. магданоз
1/2 вр.копър
1/2 - 1 ч.ч. настъргано овче сирене
1с.л. кетчуп
сол
черен пипер
1с.л.зехтин

маслини

Приготвяне:


Краставицата се нарязва на къси пънчета и се изважда семенната част. Магданоза и копъра се наситняват и се объркват с кетчупа, черния пипер, ако е необходимо сол, зехтина и сиренето. Напълват се пънчетата. Украсява се с маслините Оставя се за 1/2 час в хладилника.

*Рецептата е от сп. "Кулинарен журнал", много стар брой.

6 коментара:

  1. Страхотни хапки, много обичам такива глезотийки:)! Поздрави и прекрасни почивни дни, мила!

    ОтговорИзтриване
  2. Весе, чудесно мезенце. Много много апетитни. Страхотна вкусотийка!

    ОтговорИзтриване
  3. Много обичам всякакви такива свежи идеи за салатки. :)
    Хубави почивни дни, Веси!

    ОтговорИзтриване
  4. Мерси, момичета, нищо особено, това е от началото на кулинарните ми споделяния :))

    ОтговорИзтриване
  5. Чудесна идея за салатка, Веси.Много подходяща за парти.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване