Тази рецепта е на невероятната Елена от нейния блог.
Според нея е публикувана в списание " Кухнята " от февруари 2002 година.Оперната певица Александрина Пендачанска е изброила продуктите за приготвяне на тази разядка.
ПРОДУКТИ :
печени червени и зелени чушки - 10 - 12 броя
пресни домати - 2 - 3 броя
магданоз - 1 връзка
чесън - 5 - 6 скилидки
1 стрък праз
зехтин - 5 - 6 с.л.
1 щипка сол
Приготвяне:
Нарежете много на ситнопечените чушки и доматите. Нарежете също на ситно магданоза, чесъна и праза.Всички продукти за тази разядка смесете в купа и хубаво разбъркайте.
Вкусно!
Веси,
ОтговорИзтриванемного харесах тази разядка.Лесна, вкусна и подходяща за всеки сезон.Александрина Пендачанска задължително я приготвя и с люти чушлета, защото е техен голям фен.Благодаря ти,че се довери и приготви салатата - разядка.Чудесна е нали ?
Да, много ми хареса, на половинката също, нямахме чушлета, със сигурност с тях ще е още по-добре. Благодаря, че я сподели!
Изтриване