Пилешко филе с майонеза
Продукти:
около 1/2 кг. филе
1 майонеза от 250 мл.
галета
Приготвяне:
Филето се нарязва на хапки - 2/2 см. Всяка хапка се топва обилно в майонезата, която е разбита с вилицата. После се овалва в галета и се слага в тавата /може върху хартия за печене. Така се постъпва с всички хапки. Пече се до готовност - нито да са меки и сурови, нито препечени. Това е - лесно и вкусно. Не се слага сол, може черен пипер по избор. Аз не слагам.
Ох, това все го гледам, а не съм го направила!
ОтговорИзтриванеМного апетитно изглежда :)
Хубава вечер, Веси!
Дани, еми накани се - струва си!
Изтриване:))))A аз ще сложа пиперчеееееееееееее
ОтговорИзтриванеВеселушке,лека вечер!
Сложи, сложи, Миленче - ще ти хареса!
ИзтриванеВеси, вкусотии по никое време... Сега кой ще бае на стомаха ми да не стърже цяла вечер, докато се съмне? ;) Чудно вкусно!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Гери, ще се чувствам виновна до утре:), а с прегръдка ще те омилостивя ли?
ИзтриванеРазбира се! Помогна, да знаеш. ;)
ИзтриванеМного ми хареса рецептата, Веси! Ще я приготвя при първа възможност!
ОтговорИзтриванеПоздрави! Хубаво утре!
Ивана, радвам се, и още повече, ако опиташ и ти хареса!
ИзтриванеТова филенце ми е от любимите, колко пъти и да го правя, винаги отличен резултат. Благодаря, Весе!
ОтговорИзтриванеНаистина е много вкусно.
А, Аля, ти вече си правила - наистина е чудесно месцето!
ИзтриванеОще от форума я имам тази рецепта. Много много вкусно се получава.
Изтриванечудесни филета, Веси! Много обичам такива, хубавото е, че спасяват от гладна смърт след рабоат :§
ОтговорИзтриванеПоздрави и хубави почивни дни!
Мда, за такива късно прибиращи се работещи е добър вариант за вечеря!
ИзтриванеНикога не съм се решавала да готвя с майонеза. Все ми се струва , че ще е тежко. Но ти ще ме изкушиш да опитам, Весе! Слънчев ден ти пожелавам!
ОтговорИзтриванеВаля, опитай, никак не се усеща майонезата тук, аз правя и едни дробчета с бира и майонеза, пуснала съм рецепта, които за мен са най-добрите, които съм опитвала.
ИзтриванеЧудесни са филенцета, Веси, много апетитни. Прекрасен ден!
ОтговорИзтриванеМерси Таня, и на теб приятни почивни дни - цели 3 този път!
ИзтриванеВесе,ще ме караш да купувам майонеза специално за случая,ама много апетитно ми звучат филенцата ти!И най-вече много бързи,което аз високо ценя при избора на рецепти!Благодаря за хубавата идея,ще се възползвам обезателно и то още тази вечер!Хубави почивни дни с много слънце и усмивки!
ОтговорИзтриванеРоси, много се радвам, че харесваш и опитваш рецептите ми! Прегръщам те!
ОтговорИзтриванеМного обичам тези филета Веси. Благодаря, че ми ги припомняш отново.
ОтговорИзтриванеСърдечни поздрави!
Много ми допадна тази рецепта, Веси! Непременно ще направя тези филенца.
ОтговорИзтриванеПоздрави!
За всички, които не са пробвали рецептата - да го направят бързо :) По същия начин стават парти бутчета и крилца. Аз добавям в галетата универсална подправка. Да Ви е сладко!
ОтговорИзтриванеДианка, Петя, вече сте опитали, но благодаря за коментарите!
ОтговорИзтриванеХриси, ако направиш - ще се радвам да ви се харесат!
Хубава кратка седмица ви желая!
Probvaite i sas edro nariazani kartofi...po sashtia nachin..mmm
ОтговорИзтриванеО, благодаря за идеята - непременно ще опитам.
ИзтриванеАх,как обичам такива хапчици, но като си помисля за цапаницата и не ми се започва -то е мариноване,та панировка,та една бутилка олио :)Тия дни ще ги опитам задължително :) Благодаря ,че я сподели!
ОтговорИзтриванеИ аз благодаря за доверието и ще съм доволна да се харесат!
ИзтриванеПолучиха се чудесно,добавих малко лимонов сок и сол към майонезата,благодаря още веднъж :)
ИзтриванеО, много се радвам, аз не добавям обикновено сол, макар да ядем също солено, но то е въпрос на вкус!
Изтриване