Продукти:
4 пилешки гърди
3 с.л. горчица
2 с.л. мед
2 скилидки чесън
2 с.л. прясно изцеден лимонов сок
вегета
пушен пипер
4 с.л. зехтин
3 с.л. горчица
2 с.л. мед
2 скилидки чесън
2 с.л. прясно изцеден лимонов сок
вегета
пушен пипер
4 с.л. зехтин
1-2 с.л. соев сос
1 ч.ч. бира
Приготвяне:
Поставям пилешките гърди в йена и добавям горчицата, меда, вегетата, счукания чесън, сока от лимона, пушения пипер, соевия сос, бирата и зехтина. Оставям да преседи 1 нощ под капак в хладилника. Запичаме 25 минути под капаки 10 без капак.
Често правя подобни месца, като в маринатата слагам каквото имам налично. В случая беше това и стана много вкусно и крехко месце, сочно.
Изглежда много апетитно и скоро ще я пробваме:)
ОтговорИзтриване