Толкова са вкусни, бързи и лесни, че ще очароват любителите на дробчета. А защо да не опитат и останалите?
ДРОБЧЕТА С МАЙОНЕЗА И БИРА
Продукти:
1 кг дробчета
1 майонеза от 250 гр.
1ч.ч. бира
Приготвяне:
Размразените и измити дробчета се посоляват леко. Разбъркват се майонезата и бирата, заливат се дробчетата и се слагат във фурната. Пекат се до готовност, до зачервяване. Може да се поръсят с черен пипер. Много крехки и вкусни
Тук съм добавила от себе си и лук, на филиики, понякога слагам и гъби.
ммм,наистина бърза и вкусна идея,Веси,харесва ми!
ОтговорИзтриванеС пожелание за хубав ден!
Веси, и аз съм ги правила, но само с майонеза, но сигурно бирата придава още по божествен вкус. Чудесна рецепта. Хубав ден!
ОтговорИзтриванеМомичета, майонезата ги прави по-сочни, не така сухи, а бирата ги окрехкотява, вкусно...
ОтговорИзтриванеНе остава ли миризмата от бирата? Че аз бира не кусвам..миризмата й не харесвам :)))
ОтговорИзтриванеА, виж - по-скоро остава, алкохола се изпарява, но аромат май има...Аз бира също не обичам, но готвя доста с нея - в манджи ми допада, луда работа, а?
ОтговорИзтриванеМързеливо и вкусно. Чудна идея
ОтговорИзтриванеИ аз като Аура не пия бира и трудно я понасям, но ако е в умерено количество, в манджите оставя леко приятен горчив привкус.
Ще пробвам и така
Пробвай
Скоро пекох с горчицА и бяло вино - фантастика
Бати Мити, благодаря за гостуването! Мда, и аз така - с бирата. А непременно ще пробвам и твоя начин с виното и горчицата, обичам дробчета.
ОтговорИзтриванеОпределено ми допада предложението! Моята дъщеря често готви дробчета, ще ѝ предложа идеята да опитаме!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Благодаря, дано допадне и на дъщеря ти рецептата, Тили!
ОтговорИзтриване