Лесни като детска игра, а също толкова бързо изчезват, особено топлички. На мен се наложи да сервирам студени в службата, но никой не се оплака (е, може от любезност):))
Продукти (само 2 продукта):
2 опаковки охладено бутертесто от Лидл - най-добрия подобен продукт на пазара!
2 опаковки нарязан чешки колбас, пак от Лидл ( ако знаеха какъв почитател съм им щяха да ми плащат за реклама:)))
Тестото се нарязва на лентички, широки около 2 см. Салама се нарязва на половинки, които се нареждат една до друга по дължина върху тестото. Лентичката, заедно със салама се навива на ролце, а края се подпъхва отдолу под розичката. Поставя се в тава - може и без хартия за печене, не залепва. Хубаво е тестото и салама да са студени. Тавата се поставя във загрята фурна за около 10-15 минути на 200 градуса, следете за придобият приятен загар розичките.
Извадете, охладете леко и преместете в някакъв съд. Ако има нужда може да попиете върху хартия.