четвъртък, 31 януари 2019 г.

Салата "Среща на пролетта и есента, през зимата"

Е, точно такава комбинация не бях опитвала, но - ето я!  Простичко, и продиктувано от изостанали в хладилника продукти.


Продукти:
1 зелена салата
5-6 червени печени чушки
хималайска сол
1 с.л. сок от лимон
2-3 с.л. зехтин

Приготвяне:
Салатката и чушките се нарязват. Приготвя се дресинг от солта, лимоновия сок и зехтина, на вкус, и се полива салатката, обърква се и се поднася. 
Аз похапнах с препечена филия. Не, не за вечеря, после  и основно, и десерт...

И нова снимка:)


4 коментара:

  1. Чудесна салата Веси.Веднага ще я приготвя, чудна е.
    Поздрави и леки почивни дни !

    ОтговорИзтриване
  2. Въпреки че, съм опитвала какви ли не комбинации на зелена салата, то и аз тази не съм:). Изглежда свежо и вкусно. Поздрави, Веси!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Комбинациите могат да бъдат толкова много, понякога са пред очите ни и не се сещаме. Приятна салатка.

      Изтриване