петък, 27 ноември 2015 г.
Печен зелен фасул
Печен зелен фасул
Продукти:
2 буркана консервиран зелен фасул
1 глава лук
около 1/2 литър прясно мляко
5 яйца
около 300гр. сирене
домати, консервирани или пресни-1-2
копър, чесън
Приготвяне:
Задушава се в тавичката нарязания лук. Добавя се отцедения зелен фасул и също се задушава.Слагат се настърганите домати. Разбиват се сиренето, яйцата, млякото, наситнените чесън и копър. Залива се фасула и се запича до зачервяване.
Става много вкусно и различно от традиционния зелен фасул и се яде и от необичащи зелен фасул капризи
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Веси,
ОтговорИзтриванене съм правила зелен фасул по този начин.Но ми хареса идеята.Особено кагото у дома трябва да приготвям всеки ден различни ястия.Получило се е ястие тип мусака според мен.
Поздрави !
Ели, ти отделно ли готвиш да себе си и за останалите? То не че и аз не съм горе долу така:))
ОтговорИзтриванеВкусен е така фасула, имам и една друга рецепта за зелен фасул с яйца и сирене, но на яхния, също е много вкусна.
Интересна и непозната комбинация, която трябва да се пробва!
ОтговорИзтриванеПоздрави!
Тили, ще се радвам, ако ти хареса:)
Изтриване