Пилешки кюфтенца
Продукти:
1 сварено пиле (сурово пилешко филе)
4-5 яйца
сол
черен пипер
джоджен
2 с.л. брашно
Приготвяне:
Пилето се обезкостява и нарязва на дребни парченца. Обърква се с останалите продукти. С лъжица се пуска от сместа в нагорещено олио и се пържи до златисто.
Правила съм и със сурово пилешко филе - чудесно си става и добре се изпържва.
Много ги обичам! Бързо, лесно и вкусно! Поздрави!
ОтговорИзтриванеЕй такива кюфтенца не сме яли, Весе. Но ще опитаме непременно!
ОтговорИзтриванеБлагодарим за идеята!
Браво на моето,Веси!Кюфтенцата ти са станали прекрасни!
ОтговорИзтриванеИван, Валя, Ирина, Миленка, благодаря, че се отбихте и харесахте идеята, дори не помня откъде се "пръкна" рецептата.
ОтговорИзтриванеКакви кюфтета, Весе? Това са си направо разкошни пилешки бухти!
ОтговорИзтриванеА, не, не са бухти, на кг месо - 1-2 с.л. брашно си е преобладаващо месо:) Но от яйцата си е редичка сместа и така изглеждат.
ИзтриванеЩе ги направя, Веси, омръзна ми да правя пилешките гърди по един и същ начин, това предложение е неустоимо!
ОтговорИзтриванеАз пък все нещо ново гледам да е, та у дома мърморят, те си обичат едно и също да е:))
ОтговорИзтриване