Тазе рецепта съм срещала отдавна из интернет пространството, не знам кой е източника, но е лесна и вкусна.
около десетина едри печурки
Постъпваме жестоко с гъбите, като ги поставяме върху дъска и ги удряме отгоре с друга, по този начин гъбите се сплескват и леко нацепват остстрани. Посоляваме. Разбъркваме продуктите за панировката до гъста смес. Потапяме гъбите от двете страни и пържим в сгорещено олио. Поднасяме със салата.
Чудесни са гъбките Веси.Не съм срещала тази рецепта.Ще ги изпробвам.
ОтговорИзтриванеПоздрави !
Интересното тук е сплескването, а и маята в панировката.
ИзтриванеПрекрасно допълнение към бялото вино :)
ОтговорИзтриванеДругия път ще опитам с вино:)
ОтговорИзтриване