събота, 8 юни 2019 г.

На 51!

Благодаря ти, живот!
51 години тъчеш за мен пъстра черга. Вплиташ в нея от всичко, за да ми е шарено и цветно. Орисана съм да оценявам доброто и да се опитвам да го поставям винаги пред лошото, дар, който се опитвам да развивам и пазя.
Затова днес съм щастлива и доволна, с това, което имам! 
Имам най-ценното - живи родители - моят пример за отдаденост, любов - моето щастливо семейство, най-прекрасната дъщеря на света - моето бъдеще и смисъл на живота ми, истински приятели - моята подкрепа и споделеност,  работа - за да задоволявам потребностите си, здраве - за да се наслаждавам на всичко по-горе.
Имам самочувствието, че съм заслужила всичко това, че за да го получа - също съм давала и ще давам от себе си. Имам вярата и надеждата, че живота ми е подготвил още прекрасни , щастливи моменти, на които да се насладя, по-големи, по-малки, както и трудности, за да мога да оценявам първите. Обещавам да греба с пълни шепи, да умея да се радвам, да решавам успешно проблемите, да имам очи за всичко красиво и сърце за доброто! Честит да е денят, преди 51 години, в който съм се родила!

9 коментара:

  1. Честита да си, Весе, честит рожден ден,
    с най-сърдечни пожелания за здраве и късмет,
    сбъднати мечти и много прекрасни моменти, които
    да те радват, да те правят щастлива и благословена!
    Бъди все така позитивна, усмихната, уверена и успяваща!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Рядко сърдечен човек си ти, Дианка! Благодаря!

      Изтриване
  2. Честит рожден ден, Веси!
    Греби с пълни шепи щастието на живота! Живей все така в любов, обич, разбирателство и усмивки!
    Бъди благословена!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хриси, чудесни са пожеланията ти, каквато си и самата ти!

      Изтриване
  3. Веси,
    желая ти от сърце още много щастливи моменти в живота.Да, чудесни хора има на тоя свят, готови да помогнат във всеки един момент.Срещат се и хора, противоположни на тези, за тях трябва да се молим.Да са живи и здрави още дълги години родителите ти, а твоето сплотено семейство е пример за мен.Такова беше и нашето докато татко почина.Честити и благословени 51 години !
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Сърдечно благодаря, мила Ели! Ти също мисля, че си един човек с добро сърце, дано някой ден се видим!

      Изтриване
  4. Весе, приеми и моите позакъснели, но най-сърдечни пожелания за слънчево настояще, безоблачно бъдеще и толкова щастие, колкото можеш да побереш в себе си! Здрава ми бъди, все така обичаща, обичана и сбъдваща мечтите си! Честита да си!
    Прегръдка топла!

    ОтговорИзтриване
  5. Прекрасна Веси, честита да си! Жива, здрава и много щастлива бъди! Честит празник, с малко закъснение, но от сърце са пожеланията ми. Поздрави!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ах, ти, усмихнато момиче, как умееш да радваш! От сърце благодаря!

      Изтриване