4-5 твърдо сварени яйца
връзка репички
връзка пресен зелен лук
сол, черен пипер и майонеза на вкус и гъстота
пъдпъдъчи яйца за украса
Начин на приготвяне:
Яйцата се нарязват на кубчета. Репичките също. Всичко се разбърква с нарязания зелен лук, сол и черен пипер на вкус и майонеза до желана гъстота. Украсява се с пъдпъдъчи яйца.
Добър апетит!
Страхотна Великденска салата Веси.Чудесно изглежда, много пролетно, свежо и красиво.
ОтговорИзтриванеПоздрави и честити и благословени празнични дни !
Свежа и вкусна е салатката. Хубав Гергьовден ти желая!
ИзтриванеЧудна салатка!
ОтговорИзтриване