Необходими продукти
400 гр. гъби портобело
2 стръка селъри
50 гр масло
1 с.л. олио
3 сварени яйца
150 мл готварска сметана
черен пипер
сол
3 сварени яйца
150 мл готварска сметана
черен пипер
сол
Начин на приготвяне
Почистваме гъбите и целината и ги нарязваме на ситно, след което ги запържваме в горещото масло и олио и ги заливаме с 2 литра вряща вода. Подправяме със сол и черен пипер и варим 30 минути.
Застройваме с намачканите жълтъци, нарязваме на кубчета белтъците и ги добавяме, и сметаната.
Много вкусна супа, чиято рецепта съм си запазиба някъде от интернет, но не съм запоммнила източника.
Почистваме гъбите и целината и ги нарязваме на ситно, след което ги запържваме в горещото масло и олио и ги заливаме с 2 литра вряща вода. Подправяме със сол и черен пипер и варим 30 минути.
Застройваме с намачканите жълтъци, нарязваме на кубчета белтъците и ги добавяме, и сметаната.
Много вкусна супа, чиято рецепта съм си запазиба някъде от интернет, но не съм запоммнила източника.
Не можах да направя хубава сничка, но препоръчвам.
Винаги уважавам супите с гъби приготвени по най различен начин. Поздрави!
ОтговорИзтриванеАз също, благодаря!
Изтриване