tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post1854805416056420041..comments2024-03-22T10:09:10.279+02:00Comments on От тука до Калисто и обратно: Бонбони Червено кадифе за 14 февруари преди 34 годиниveselahttp://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-65131732252475904652022-02-24T10:59:35.085+02:002022-02-24T10:59:35.085+02:00Ели, тези с шоколада бяха и по-вкусни, ама то - ло...Ели, тези с шоколада бяха и по-вкусни, ама то - логично, де. Ще напиша за маслиновите хлебчета, само време да намеря.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-52886418444468887132022-02-22T08:45:19.963+02:002022-02-22T08:45:19.963+02:00Веси,
прекрасни са бонбоните.Не бих се сетила да и...Веси,<br />прекрасни са бонбоните.Не бих се сетила да използвам блат.Прекрасна идея.А къде са маслиновите хлебчета ? Чакам да преставиш рецептата.Споделям напълно твоите виждания относно празниците.За мен има само Християнски празници.Ние можем да живеем в мир и разбирателство и всеки ден да усещаме благодатни дарове в семействата си.<br />И двата вида бонбони ми харесаха макар,че тези с шоколад и бяла глазура изглеждат повече като купешки.А с шам - фъстъка като домашни.<br />Поздрави, бъдете здрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com