tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post106516063761219657..comments2024-03-22T10:09:10.279+02:00Comments on От тука до Калисто и обратно: Бавно печен свински бутveselahttp://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-78764240756205616942018-02-21T21:24:27.669+02:002018-02-21T21:24:27.669+02:00Ще се радвам да се хареса:)Ще се радвам да се хареса:)veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-4879567072140421362018-02-12T11:37:49.781+02:002018-02-12T11:37:49.781+02:00Ей, Весе, благодаря за идеята! Този бавно-бавно пе...Ей, Весе, благодаря за идеята! Този бавно-бавно печен свински бут ще се пробваме да го пекнем в нашата любима джаджа - мултикукито ни. И непременно ще споделим резултата! Макар че вече имаме едно печено свинско каре, ще направим и твоя апетитен бут. Само че с разход на електроенергия - поне наполовина по-малък! Много искам да видя какво ще се получи!<br />Валентинаhttps://www.blogger.com/profile/02358318007770649954noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-40586851765421877722018-02-05T21:17:23.606+02:002018-02-05T21:17:23.606+02:00Отдавна се каних, но добре се получи!Отдавна се каних, но добре се получи!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-15318629178598164772018-02-05T14:46:26.690+02:002018-02-05T14:46:26.690+02:00Веси,
чудесно бавно печено свинско от бут се е пол...Веси,<br />чудесно бавно печено свинско от бут се е получило.Не съм ползвала горчица за намазване на месо, но имам подобни рецепти.Идеална зимна рецепта.<br />Поздрави и спорен ден !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com