tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post4029235588411244889..comments2024-03-22T10:09:10.279+02:00Comments on От тука до Калисто и обратно: Задушени пресни картофки в тенджера под наляганеveselahttp://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-50972414098920812702018-06-27T18:08:11.903+03:002018-06-27T18:08:11.903+03:00Рецептата си е една и съща (много малко съм намали...Рецептата си е една и съща (много малко съм намалила мазнината, по мой вкус), приложението ѝ разнообразих. :) Сигурна съм, че ще има още варианти. Пържените картофи избягвам, печените отнемат повече време, този вариант ми е идеален! Отлични са и за гарнитура, и като леко ястие.tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-66471388267048739292018-06-25T20:16:46.690+03:002018-06-25T20:16:46.690+03:00О, ти си обогатила рецептата, Тили.
Сега ще трябва...О, ти си обогатила рецептата, Тили.<br />Сега ще трябва аз да правя твоите варианти:)<br />Радвам се, че съм ти била полезна, така, както многократно ти на мен!<br />Благодаря за доверието.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-83765682499893101342018-06-25T00:20:06.686+03:002018-06-25T00:20:06.686+03:00Веси, вече ги направих и то в няколко варианта - п...Веси, вече ги направих и то в няколко варианта - поръсени с натрошено сирене; залети с разбити яйца и дозапържени; полети със смес от чесън, сол и оцет. Не само че съм доволна, а предоволна! :) Лесно и бързо за приготвяне и вкусен резултат.Май ще ни станат най-любимите. Благодаря ти че сподели!<br />http://da-gotvim-s-tillia.blogspot.com/2018/06/blog-post_24.html<br /><br />tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-8063636274231804782018-05-31T22:32:18.293+03:002018-05-31T22:32:18.293+03:00Мисля, че ще останеш доволна:)Мисля, че ще останеш доволна:)veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-69903189739333829932018-05-22T21:50:16.228+03:002018-05-22T21:50:16.228+03:00Тенджерата под налягане май е най-често използвани...Тенджерата под налягане май е най-често използвания домакински уред при мен, но картофи по този начин не съм правила, особено пък това за зачервяването им въобще не ми е идвало на ум. В най-скоро време ще ползвам предложението ти, Веси!<br />Поздрави!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-40345532149741223612018-05-20T23:13:52.971+03:002018-05-20T23:13:52.971+03:00Опитай, Ели, така се задушават в собствения си сос...Опитай, Ели, така се задушават в собствения си сос, не се варят, а се задушават, много ги харесваме у дома.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-51840670491943487982018-05-14T14:02:49.732+03:002018-05-14T14:02:49.732+03:00Веси,
чудесна, много лесна рецепта.Аз добавям и во...Веси,<br />чудесна, много лесна рецепта.Аз добавям и вода, така се образува вкусен сос, но много малко.Но ще изпробвам и твоят вариант, ароманти пресни картофки са се получили, бързи и лесни.<br />Поздрави и успешна нова седмица !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.com