tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post3060298150174890683..comments2024-03-22T10:09:10.279+02:00Comments on От тука до Калисто и обратно: Херинга със сос в тенджераveselahttp://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-89565850273348952882015-06-22T21:57:39.512+03:002015-06-22T21:57:39.512+03:00Ели, аз много не обичам, но на мама се хареса, тя ...Ели, аз много не обичам, но на мама се хареса, тя си пада доста по риба всякаква.<br />veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-10519771053368132642015-06-22T21:56:35.544+03:002015-06-22T21:56:35.544+03:00Траянче, да ти е сладко тогава!Траянче, да ти е сладко тогава!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-69589215920073785232015-06-22T21:56:10.903+03:002015-06-22T21:56:10.903+03:00Вале, аз първата рецепта(от линка) я правих със ск...Вале, аз първата рецепта(от линка) я правих със скумрия, но мама каза, че не било вкуса, който помни и потърси рецептата от източника - сестра си, та - с херинга:))<br />Иначе не си спомням тази "закуска", но аз не си падам много по готвена риба, с малки изключения, предпочитам я пържена или на скара.veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-47106252097052039962015-06-22T13:29:18.396+03:002015-06-22T13:29:18.396+03:00Веси,
правя такава консерва с кисели краставички, ...Веси,<br />правя такава консерва с кисели краставички, бял сварен боб и грах.Правила съм със скумрия или друга риба - каквато намеря, но и с домашно уловена от баща ми.Запечатваме я в буркани и става като едновремешната консерва " Закуска ".Правя я в малки бурканчета, за употреба на едно хранене, но става прекрасна.Но по същата технология може да се направи само напръскана с оцет и малко вода.Пак става, костите и трябва да се стопят.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-31724680762611583312015-06-22T10:14:29.664+03:002015-06-22T10:14:29.664+03:00Голяма вкусотия става, Веси! Поздрави!Голяма вкусотия става, Веси! Поздрави!traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-40775553701908271742015-06-22T08:20:04.115+03:002015-06-22T08:20:04.115+03:00Това си е голяма вкусотийка, Весе! Аз я правя тази...Това си е голяма вкусотийка, Весе! Аз я правя тази манджичка със скумрия, слагам и грах, и и казваме "риба консерва", защото на вкус е точно като като консервите "закуска", помниш ли ги?Валентинаhttps://www.blogger.com/profile/02358318007770649954noreply@blogger.com