tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post3001658182742808147..comments2024-03-22T10:09:10.279+02:00Comments on От тука до Калисто и обратно: ЯГОДИ С ШОКОЛАДОВА ГЛАЗУРАveselahttp://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-80809381635107930102016-04-13T22:54:57.784+03:002016-04-13T22:54:57.784+03:00Ирме, това е рецепта и снимка, правени преди доста...Ирме, това е рецепта и снимка, правени преди доста години от мен. Така е била в източника. Иначе - да, различни пропорции има, сега дори бих ги приготвила и със една лъжичка масло или олио. Нямам представа топло ли е било, когато съм ги приготвила, но в хладилника стяга бързо. Прегръдка!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-77696103363053412382016-04-12T10:18:38.555+03:002016-04-12T10:18:38.555+03:00Класика! :)
В топло време разтопеният шоколад/куве...Класика! :)<br />В топло време разтопеният шоколад/кувертюр стяга по-бавно, Весе, но пък и на тези 200 гр., 100 гр. масло са много. Иначе добавката му придава по-голяма мекота на черния шоколад, но пък и се губи характерният му вкус - въпрос на избор, дето се вика. :) В топло време слагай по-малко масло (1/3 от малко пакетче стига) и добави 2 с.л. олио - от него глазурата ще заблести. <br />Прегръдки!Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.com