tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post1765826519867854515..comments2024-03-22T10:09:10.279+02:00Comments on От тука до Калисто и обратно: Фокача с розмарин и зехтинveselahttp://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-7097134480277192572020-11-14T23:21:59.175+02:002020-11-14T23:21:59.175+02:00Аз съм добавила брашно от лимец, но много обичам т...Аз съм добавила брашно от лимец, но много обичам тестено, не мога без него:)veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-90970897570862621112020-11-14T23:21:00.256+02:002020-11-14T23:21:00.256+02:00Ромнтично другарче, благодаря!Ромнтично другарче, благодаря!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-35034599793906876232020-11-04T12:01:03.960+02:002020-11-04T12:01:03.960+02:00Веси,
много отдавна не съм правила тестени изделия...Веси,<br />много отдавна не съм правила тестени изделия.Тази фокача е семпла и много лесна за приготвяне, при това и ароматна.Но всички у дома избягваме изделия от бяло брашно.Трябва да я направя с пълнозърнесто или някое друго.Чудесно изглежда, розмарин и мащерка дават прекрасни аромати, с риган още по - добре.<br />Поздрави !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-22591574949787698522020-11-03T09:41:09.401+02:002020-11-03T09:41:09.401+02:00Ароматът на тази фокача се носи из виртуалното про...Ароматът на тази фокача се носи из виртуалното пространство и ето ме тук:). Чудна е. Поздрави, Веси!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.com