tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post136651006135977529..comments2024-03-22T10:09:10.279+02:00Comments on От тука до Калисто и обратно: Борш с телешкоveselahttp://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-39594956043813305862017-12-08T19:52:03.682+02:002017-12-08T19:52:03.682+02:00Ели, опитай, може пък да ви хареса, на мен лично м...Ели, опитай, може пък да ви хареса, на мен лично ми допада така цвеклото, не се усеща, но придава допълнително вкус на супата, а и цвят. Да, варианта за листа също ми допада.<br />Поздрави!<br />veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-42505117372754695682017-12-07T10:11:54.400+02:002017-12-07T10:11:54.400+02:00Веси,
никога не съм правила борш макар,че знам тол...Веси,<br />никога не съм правила борш макар,че знам толкова рецепти.В руската, а и в немската кухня боршът неизменно присъства.Май няма да се хареса у дома заради цвеклото, обичаме го само в пресен вариант.Но виж сега се сещам - могат да се добавят листа от червено цвекло.Иначе си е чудесен, сгряващ в студеното време.<br />Поздрави и усмивки !Elena Dimitrovahttps://www.blogger.com/profile/01278429469708257845noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-52512436333945965332017-12-05T21:57:08.121+02:002017-12-05T21:57:08.121+02:00Нямаш представа, колко ме зарадва коментара и оцен...Нямаш представа, колко ме зарадва коментара и оценката ти!<br />Точно, със сметана, и аз така го обичам!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-29800808444254773442017-12-05T21:48:20.275+02:002017-12-05T21:48:20.275+02:00Аз пък, като месоядно не съм опитвала постния вари...Аз пък, като месоядно не съм опитвала постния вариант, но с телешко е неустоим.<br />veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-122728471042988632017-12-05T21:40:24.724+02:002017-12-05T21:40:24.724+02:00О, Кате, заемай се, струва ми се, че ще го одобриш...О, Кате, заемай се, струва ми се, че ще го одобриш, пропуснала си!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-55462299721718026082017-12-05T18:54:14.172+02:002017-12-05T18:54:14.172+02:00Много обичам борш и малко заквасена сметана към по...Много обичам борш и малко заквасена сметана към порцията. Твоят е разкошен! Поздрави!Иван Пейчевhttps://www.blogger.com/profile/03829127377571830898noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-46226609979397670872017-12-03T17:01:56.764+02:002017-12-03T17:01:56.764+02:00Много богат вкус, Веси. Сигурна съм, че е много вк...Много богат вкус, Веси. Сигурна съм, че е много вкусно.<br />Правила съм без месо, но с телешко с кост със сигурност ще е божествено.Ilianahttps://www.blogger.com/profile/15546326728886368250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7227135030992481741.post-22073058325988047792017-12-03T08:35:25.779+02:002017-12-03T08:35:25.779+02:00Веси, бих се присъединила към вас с удоволствие:)....Веси, бих се присъединила към вас с удоволствие:). Никога май не съм опитвала и правила борш, само съм чувала за него. Поздрави!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.com