сряда, 8 юни 2022 г.

Моят си ден



Пак е юни, осми, в изпроводяк на пролетта и на прага на лятото...Отърколи се неусетно още една година, белязана с рождението ми. Обичам този ден, специален ми е. И аз се чувствам специална на него, дори да е ден, като всички останали. Дали ще е работен, или почивен, дали ще е отбелязан с купон, или само с най-близките, дали ще е щедър откъм подаръци или ще е скромен, това няма особено значение. Когато душата празнува, тогава другото е маловажно. Когато си жив и здрав, когато има кой да те обича, и кого да обичаш, когато има приятели, с които да споделяш, когато живееш достойно, изповядваш и се стремиш към доброта, когато имаш сърце, очи и вяра...тогава щастието е закодирано вътре в теб! Пожелавам си неизказаните, съкровени и простички неща, които са в мечтите ми - да бъдат!




2 коментара:

  1. Много публикации съм пропуснала, но избрах да коментирам тази:) за да пожелая на теб и съпруга ти здраве, щастие и любов. Всичко, което си показала, споделила, приготвила е направено с топлина и от сърце. Прегръдки, Веси!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Катенце! И аз все повече, уви, не успявам да следя и коментирам всичко. Но с теб ме свързва еднакво светоусещане, и това ми е достатъчно да ти се радвам от сърце!

      Изтриване