понеделник, 11 ноември 2019 г.

За щастието и смисъла, белязани с днешната дата!


Най-празничния ден в живота ни е днешния, най-щастливия, деня, в който се роди нашето жадувано момиченце!
Годините минават неусетно и така вече цели 28!
Нека пътя и напред бъде осветен, нека обичта в майчиното ми сърце бъде мерило и на тази, с която да я дарява любимия човек, нека живота и бъде интересен и пълен с красиви м
оменти, щастлив живот, с много приятели, с много успехи и удовлетворение, със здраве и късмет!
Нека бъде така! Защото тя го заслужава!
И не само ние, нейните родители знаем колко красива, чаровна, умна, трудолюбива, способна, всеотдайна, отговорна и прекрасна е нашата принцеса!
Не е нескромно, истина е, чувала съм безкрайно много пъти красиви думи от нейни приятели, учители, колеги, познати!
Като всеки скорпион, не е лесна за общуване и не всеки бива допуснат до нейния свят, но тези, които са там, знаят, че могат да разчитат, и дори да ги хапе от време на време, тя е неоценимо присъствие, цвят, различност, благодат и двигател!
Желая и от цялото си сърце винаги да върви по пътя на живота с високо вдигната глава, да отстоява себе си, да намира своя синхрон в този не собено приветлив свят, да среща само добри хора в живота си, да разпознава и пази приятелите си, които са безценни, да дарява и получава любов, да опитомява и развива тази любов, защото без нея живота не струва!
Не и пожелавам да е силна жена, напротив, нека мъжа до нея е силен, обичащ и закрилящ мъж, който винаги да я кара да се чувства специална!
Пожелавам си да я видя и в най-женската и смислена роля на света, спокойна, сияеща, загърбила някои пороци (заради които ми иде да я набия:)), да бъде по-разумна и загрижена за себе си, постигаща всички цели и мечти, да създаде уютен дом, пълен със смях..., да търси нови предизвикателства за развитие, да не спира да мечтае!
Пожелавам и, наред с невероятното израстване, мъдрост, духовност и проницателност, които притежава, да си остане винаги това чисто, неприкрито дете, способно да се разплаче където и да се намира, заради животинка в беда, заради обида или болка, способно да обиди, до болка откровено, да се забавлява, да се глези и да пръска жизнерадост!
Да цени това, което има и да измерва щастието си с него, а не с това, което няма!
Тя пък е нашето достатъчно щастие, прелест и гордост!
Нека е честита, защитена и благословена!





Тортата ще покажа, след като я види рожденичката:) 


7 коментара:

  1. Честит рожден ден на тази прекрасна млада дама! Здраве и щастие ѝ желая! Честит празник на семейството ви, Веси!

    ОтговорИзтриване
  2. Веси,
    да ти е жива, здрава и благословена дъщерята.Да те радва, е без някои недостатъци не може.Човек трябва сам да полага усилия и да се бори с недостатъците си.Да моли Бог за помощ да го избави от тежки пороци.Но това става когато сам човек го иска.
    Пожелавам на цялото ти семейство мир, разбирателство и много и искренна обич.
    Поздравления !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря от сърце, Ели! Да, човек сам трябва да осъзнае някои неща...цигарите...болна тема са ми, но уви...дано осъзнае, че този начин на живот е нездравословен.

      Изтриване
  3. Здраве, щастие, късмет, любов, обич, добри приятели, светлита в дните завапред на хубавото момиче!

    ОтговорИзтриване
  4. Честит празник. Да е здрава и много щастлива. Да преследва мечтите си и да е успешна. Наздраве 😊

    ОтговорИзтриване