петък, 27 ноември 2015 г.

Печен зелен фасул


Печен зелен фасул





Продукти:
2 буркана консервиран зелен фасул
1 глава лук
около 1/2 литър прясно мляко
5 яйца
около 300гр. сирене
домати, консервирани или пресни-1-2
копър, чесън


Приготвяне:
Задушава се в тавичката нарязания лук. Добавя се отцедения зелен фасул и също се задушава.Слагат се настърганите домати. Разбиват се сиренето, яйцата, млякото, наситнените чесън и копър. Залива се фасула и се запича до зачервяване.
Става много вкусно и различно от традиционния зелен фасул и се яде и от необичащи зелен фасул капризи

4 коментара:

  1. Веси,
    не съм правила зелен фасул по този начин.Но ми хареса идеята.Особено кагото у дома трябва да приготвям всеки ден различни ястия.Получило се е ястие тип мусака според мен.
    Поздрави !

    ОтговорИзтриване
  2. Ели, ти отделно ли готвиш да себе си и за останалите? То не че и аз не съм горе долу така:))
    Вкусен е така фасула, имам и една друга рецепта за зелен фасул с яйца и сирене, но на яхния, също е много вкусна.

    ОтговорИзтриване
  3. Интересна и непозната комбинация, която трябва да се пробва!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване